I dag har det varit spännande och lite kul

Men det bodde även lite nervösitet  i dagen.  Jag har ju aldrig gett ut någon bok innan inte heller haft någon Journalist hemma. Visste inte hur man skulle bete sig eller nått sånt.  Det var tur att kille var så mänsklig och så enkel och hjälpte mig slippa ångesten mm. En två timmar intervju där jag faktiskt efter de första minuterna kände att ha ha det var ju inget farligt. Det var riktigt trevligt och lärde mig massor av denna herre.  Sen vart det ju de med det där sista som jag kanske inte tyckte var så jätte kul. Hmm det hade jag inte haft en tanke på det fanns liksom inte i min värld. Det där ni vet, illness Bilder hmmm jag skulle vara med på bild, cialis jag tror inte ens min svärmor har foto på mig. Men Bohuslänningens Journalist har nu en del foton. I morgon kommer även det finnas bilder på mig i tidningen.  Det är konstig bilderna visade en kvinna som jag inte kände igen hon såg gammal ut.  Kanske var kameran gammal, check därför såg jag så gammal ut.  Fast sånt e livet ibland vägrar vi inse att den ålder som finns på insidan inte visas på utsidan.

Ojdå  en viktig sak som jag glömt att skriva om  vem i hela världen är just nu så lycklig som jag är som faktiskt  har en fantastiskt underbar  biljett på sitt skrivbord??
Japp igår lyckades jag och sonen få biljett till Thåström him self.  Den 4 feb, lär jag segla ner till GBG  och andaktigt invänta min ikons uppenbarelse.  Tillsammans kommer vi att sjunga  ”DET ÄR NI SOM E DET KONSTIGA OCH JAG SOM ÄR NORMAL…..”  Nedräkningen har börjat igen.  Om 99 dagar skall jag återse min stora ikon Thåström, Thåström, Thåström.

Skulle vilja ge honom min bok men han kanske inte läser böcker……… Undrar.


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”I dag har det varit spännande och lite kul”

  1. Profilbild för Carina
    Carina

    Se där, det gick ju bra med intervjun. Väntar med spänning på morgondagens tidning:)

    Tycker nog att du ska skicka en bok till Thåström, skriv ett fint kort med din tacksamhet över hans musik och att du i gengäld skickar din nyutkomma bok:)

  2. Profilbild för malixse
    malixse

    Mmm den tanken har funnit hos mig, men vart skickar man då eller hmm jag ska kolla runt lite heheheh och kom ihåg att kameran var nog gammal jag ser ”MYCKET YNGRE UT I VERKLIGHETEN HE HE HE ”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook