Har bara lite tid…….

Ont om tid, prostate nej inte ont om den  den är ju  gratis. Men tiden går till arbete, igår  handlade vi för fullt och nu om någon timma ska jag iväg till jobbet igen.  Idag skrev jag min första faktura, Hur krångligt kan det vara?

Men här blir det krångligt, först att få iordning på alla bokstäver och alla siffror, inte var det många siffror men ändå blev det krångel. Nu var det ju inte bättre av att bläcket i skrivaren  tog slut. Konstigt att vissa dagar ska man inte göra saker som man inte  har riktigt koll på ändå gör jag dem.  I alla fall glad över att min bok ” Jag föredrar att kalla mig impulsiv” nu kommer att vara en bok att låna på vårt bibliotek  i vårat lilla samhälle. Spännade roligt och ett steg framåt.

Tänk att människor runt omkring i Sverige läser min lilla bok. Det är jag tacksam för glad och ödmjuk in för.

Vill önska alla en god jul, njut och ta hand om er.

Själv jobbar jag tills imorgon bitti.  Kommer antagligen inte skriva något imorgon vi får se, i morgon kommer jag i alla fall vara ledig i några dagar. Skönt att återigen vila mig från stressen på jobbet och alla saker som jag hela tiden kommer på att jag måste göra.

GOD JUL

I morgon kommer tomten igen…….

Lev nu just nu


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Har bara lite tid…….”

  1. […] the rest here: Denna blog handlar om ADHD; AS;duktighetssyndrome; impulsivitet … Category: Bloggat om skrivarfärgTags: att-vissa > dagar-ska > har-riktigt > kalla-mig > man-inte […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook