Mindfullness….

En två meter hög vintersaga, pills idag behövs det skottas och åter skottas. Snön ligger och trycker på våra fönster sätter det i gång tankar i huvudet?  Kan jag lugnt försäkra att det görs. Stora sonen är hos våran vän en bit bort, order sätter det igång tankar? Ja det är även där igång med tankar.  Tankar om hur ska han komma hem, link hur ska vi få hem honom. bilen är igen snöad med meter snö. Hur ser vägarna ut? Om någon skulle bli akut sjuk hur ska vi ta oss dit?

Nej, inser att det inte kommer att funka att skriva om det. Kilometertankarna blir bara mera och mer skrämmande.  Mindfullness, andas in känn i magen, andas ut, tända värmeljus och få rosaa tankar i stället för de brandgula funkar nog bättre vad är det värsta som kan hända?
Fönsterrutorna år sönder och vi får köpa nya.  sonen får sova hos kompisen en natt till, vi får ringa efter hjälp om någon skulle bli riktigt sjuk. Mindfullness. mindfullness en god kopp varm färskt tea ska jag brygga nu, lapsang tea, morotsmarmelad och lite frallor. Kan det locka………

Mina tankar är inte i verkligheten, utan i fantasiernas värld, fönsterna är inte sönder, sonen kan komma hem och just nu är ingen akut sjuk, det ny köpta teat är i skåpet. Så dax för tea……

Snart är attitydambassadör utbildningen i gång, även min bok kommer återigen tryckas upp i ny upplaga.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Mindfullness….”

  1. Profilbild för mariana Lindberg
    mariana Lindberg

    Fick trycka upp köksdörren idag. Snö,snö och åter snö.
    inte roligt längre. ligger sjuk, feber, hosta och frossa. Måste ju skotta så att djuren kan rastas. Skottade vid tiotiden igår, men nu är det en halvmeter igen innan jag kommer fram till vägen.
    Hade varit bra att vara hos er nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook