sommaren , tvätta skärpa mig

Sommaren var här på blixt visit, cure idag är den här igen.  Förhoppningsvis längre än igår.

Idag är vi alla trötta känns som  tisdagskänslor, då  man gått upp tidigt en dag, och har hela veckan kvar med dagar så är det ju inte egentligen vi är ju mitt i veckan det är bara tisdagströttheten som e här.

Dottern kom hem rusande för skorna inte passade tröjan, sen sur som attan över att det inte finns några rena kläder.  Jag ser tröttheten i henne och vanmakten över att kläderna inte blev det som hon ville idag.  NU är det mitt fel för att jag inte kör henne till skolan, och mitt fel för jag tvättar för sällan.  för sällan i hennes värld är minst varannan dag då minst två maskiner. Att just hennes kläder inte blir tvättade kan ju bero på att dessa oftast inte ligger i tvättkorgen utan på golvet i hennes rum. Men mitt fel är det.  Jaaa jag får ta mig i örat lite, ska verkligen skärpa mig och fortfarande inte gå in på hennes rum och hämta kläder som ligger på golvet.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2010/05/19/sommaren-tvatta-skarpa-mig">
Twitter
%d bloggare gillar detta: