Soldanser Hjälper föga

Solen just nu vet jag inte om hon är en vän till mig eller om hon bara  djävlas:).

Igår skulle vi grilla, order  Jo, vi brukar trotsa vädret,  även igår försökte vi vinna kampen genom att vänta ut regnmolnen. Timme efter timme satt vi och väntade hungern i magen gjorde sig hemma stadd, samtidigt som de svarta molnen på himlen bevisade för mig att de kunde vara lika envisa som jag är.  Hela eftermiddagen satt vi och tittade vänligt på varandra och  orden blev liksom kortare och leendet mera stelt tillsammans med den vissheten som visade oss att molnen de lär bo ovanför oss idag.  dessutom visade det sig att vinden var med i ett hörn tog tag i överdraget till trädgårdsmöbeln, för att riktigt visa oss hur långsökt vår grillmiddag var. Pizzerian här i byn blev mera och mera nära våra tankar. Tillslut gav vi upp samlade ihop barnen och lät oss besegras av solen. Den solbesegrade familjen på  sex stycken invånare traskade i kapp med hungerkänslorna ner till pizzerian. Sorgen över att grillen inte blev av försvann tillsammans med att födan visade oss en mättnad.  Promenaden hem efter en 45 minuter var en behaglig promenad i solen. Det svarta molnen började bli mera ljusgråa och vinden behagligt smekande.  20 minuter efter att vi kom hem  var himlen klarblå, grillningen som vi missade hade varit en gemytligt tillställning för oss där vi som familj skulle kunna njuta av kväll solen. Tyvärr var pizzan som intagit innan ett hínder som inte ens min envishet kunde besegra.

Solen lyser även idag då resan bär av till gbg återigen. väl hemma kommer även idag  hungern vara en del av livet,  vågar nästan inte  skriva ordet vi bestämt idag.  För även om  himlen är klarblå nu  så visar mig  horrisonten längre bort lite anandes gråa moln,  skriver det lite som annat  för i dag hade vi tänkt att

G illa,

R oliga,

I nvanda

L athets,

L ekar,

A la

sommar vardags aktiviteter för oss. Sådant som vi gillar att göra på sommaren. Jag  har inte sakt ordet och i våran planering för i kväll är det inte med på kartan  för jag inser att horisontmolnen redan vid ordleken  visar  sin makt över våra sommar eftermiddagar.  Sommar ja, Den 25 maj är urban dagen  det är även den första sommardagen enligt min broder. Hehe nu får han läsa hela inlägget innan han läser broder hehehe!!

Lev nu just nu, I morgon  kan bara levas imorgon,  igår har vi redan upplevt det är historian…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook