Sommaren är verklighet idag ser jag……

En dag som visar hur sommaren kan vara, prescription jo, det känns så, även om jag nästan inte tror på det själv.

Sommaren, Sommar, tänk om det är sommaren som äntligen, hittat hit.  Jag får rent av bestämma mig, för att det är så att det är sommaren, som är här. Så.  Nu är det gjort och då vet vi alla att det är så.

Sa jag sommaren?  Japp, det gjorde jag!!

Dagen började idag med kaffe. Här hade jag tänkt mig en bild som jag tagit med min nya mobil, men här ligger en begränsning som jag ännu inte fixar. Det är att plocka ut bilden och lägga in den i dator.

Frågan är ju också vem vill se ett kort på en kaffeapparat och en kopp kaffe? Nej, nu ska morgonrocken av, nu ska det blir en tur till stan……

Lev idag just nu!!!

 

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2011/06/01/sommaren-ar-verklighet-idag-ser-jag">
Twitter
%d bloggare gillar detta: