Ungdom-ålderdom samt (H)JÄRNKOLL

Kaffe, ailment jo.  Utan kaffe, doctor försmäktar jag på denna morgon. Vart, shop eller är det någon som sett vart solen tog vägen idag? Ne-hä, tänkte det! Vi  fick ju en glimt av den i går, nu har den tydligt bestämt att inte visa sig. Får det gå till på detta sättet? Nej, tycker inte det.

Det borde vara så att om solen visar sig, så måste den visa sig minst i 7 dagar.

Vi hade tänkt ta husvagnen till en ny camping i dag. Den förra campingen var inte för oss!

Nu hade jag tänkt lägga in en bild på husvagnen men har nyss rensat min dator och då försvann vissa saker som jag borde sparat. Det bara blev så jag tänkte inte på det!!!

Thåström 007

Platsen och havet va det. Men Människorna på den förra campingen gillade inte Tonåringar. Vi har tonåringar, som måste få plats! Vår kille gillar att spela spel på sånt där DS, vilket han gjorde, där till fiskade vi mycket. Ändå trots allt, så fick han skulden för att smutsa ner på toaletten, genom att slänga pappers handdukar på golvet. Sen va det lite annat med som han fick skulden för.

Vi bestämde oss för att flytta husvagnen, nu hade vi hittat en ny plats. Men solen skulle ju visa sig, tycker jag när man ska ut och rigga husvagnen.

Campingen vi nu hittat ligger i Dalsland, fiska och bad sjö. Jo det e ju det, Havet får byta plats för en sjö. Hm jo sånt e det.

För jag  misstänker att Campingen vi va på och dess ägare, hade hittat mera saker att klaga på. Vi passade inte in i den idyll, medelåldern var kanske 65, då blir det lite tokigt med 14 15 åringar.

Kanske påminns åldringarna om sin egen ungdom, minns vad som varit. Vissa kanske saknade den vitalitet och nyfikenhet, som ungdomar vittnar om. Kanske har deras drömmar, inte gått i lås. Vår son kanske påminde dom, om att de hade tänkt annat i sina liv. De hade haft hög flygande planer i deras egna liv, men istället  satt de lugnt tillbaka i en plast stol med en kopp kaffe i handen.

Vår sons vistelse visade kanske på, drömmar som inte gått i lås, visade dom deras egna ungdomsår som inte alls var som nu avund, kanske bor i deras tankar. Rädsla för va de själva va i den åldern. Rädsla för sådant som är nytt och okänt. 

Hoppla sitter här och skriver om Camping och tonår, samt fördomar ser hur det liksom blev (H)järnkolls inlägg av det.

 

(H)järnkoll, attityder, fördomar jo för det var just det som hände på just den campingen.

Fast nu handlade det mera om åldersgapet mellan gammal och ung! Jag tänker ändå slå ett slag för just Hjärnkoll_logo_med_ny_payoff_röd_vit text_ENDAST för SM

Gör som jag, bli en Hjärnkoll supporter och berätta hur du ska bryta tystnaden kring psykisk ohälsa – ett viktigt bidrag för att nå ett psykiskt friskare Sverige. Gå in på http://www.hjarnkoll.se

 

Bli en gillare av Hjärnkoll på Facebook, toppen om du kan sprida till andra. Det hjälper oss att nå målet att 10 000 personer vid kampanjens slut nyår 2011/2012 ska stå bakom kampanjen och vår viktiga fråga


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook