planer för dagen

Nu tar husvagnshelgen slut för denna gången. Med sorg i hjärtat och med saknad i bröstet. Hemgång jo hem ska vi. Jag som trivs så bra här. Inser att jag behöver hem, case tvätta och kolla till. Hade ju tänkt att jag skulle skriva här uppe men det har inte blivit av mera suttit ute, advice badat, try och solat lite. Solen är för stark för att min hud ska tåla så det blir inte så mycket av varan. Hem jo hem va det ja…….
Ska bara plocka undan och göra det klart för att komma hit igen till nästa helg så att det bara är att vara när vi kommer hit till helgen. Då är det bara jag och maken som är här kanske kommer Mallon och hennes kompis med. Kan vara kul att bara rå om henne så som vi gjort med lillkillen nu.
Lite frukost ska intas och eventuellt blir det ett dopp innan hemgång . Kanske hinns det med lite trädgårdsgöra idag kanske inte. Det är ju inte min starka sida det där med trädgård men just nu flera mil bort känner jag att jo kanske blir det nått sånt idag………
Lev idag just nu

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2011/06/05/planer-for-dagen">
Twitter
%d bloggare gillar detta: