Husvagns inlägg

Solen, thumb morgonen och de fantastiska med husvagnen infann sig idag. Tidig morgon dusch, kaffe och en himmel som gör mig till 7 år. Fantaseringar och tydlighetsgörande av vad molnen kan vara idag var det stora troll och prinsessor som infann sig i min värld. En snabbvisit hem lillkillen till kortis, tjejerna kvar här ska även hämta en mackapär som gör naglar gel, tippar och ljus då är livet underbart för tjejer som håller på att blir stora. Tippar ljus och gel. Jo förr gick man på salonger och gjorde naglar idag görs det tydligen hemma. Dessutom kan de tjäna en slant på det.

 

Morgonen har blivit förmiddag kaffet är slut hittade datan sent i kaffedrickandet. Så inlägget blir kort idag. Har tänkt skriva på min bok men där ligger mycket tänk innan känner jag………

Lev idag just nu så blir himmelen blåare och molnen är nu vita slöjor som förintas av den väldiga himmel.

 

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2011/08/03/husvagns-inlagg">
Twitter
%d bloggare gillar detta: