vem släckte lampan okey får nöja mig med thåström igen då :)

solen ja, prescription buy vart tog solen vägen? Vem släckte lampan?  Idag var det den dagen jag hade tänkt lata mig i solen.  Nu är lampan släckt. Var är problemet?  Jo solen  hade jag tänkt att den skulle göra mitt skinn lite brunare, medan jag latade mig.  Kan ju fortfarandet lata mig men brunare, jo det funkar ju det med, med lite brun utan sol om det är det viktiga.   Så solen jo du får göra som du vill. Min dag blir varken sämre eller bättre med ditt bortfall.  Tänker att jag nu har lättare att läsa behöver ju inte vara rädd för att det blir glasögonskanter då.  Ojdå tror det ljusnar upp lite på himmelen. Men ännu sitter jag här med kaffe i förtältet och njuter av mummel i från andra förtält,  mitt kaffe och tanken på att det är min dag. En dag som jag bestämmer över själv och tänka sig nu ska jag njuta av thåström och kaffe det är inte illa nej inte alls…..

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2011/08/04/vem-slackte-lampan-okey-far-noja-mig-med-thastrom-igen-da">
Twitter
%d bloggare gillar detta: