Moder natur städar och förbereder …….

från himlen trillar spik ner sjunger thåström, search Gessle pratar om att vandra i ett sommar regn.  Tillsammans med vovven gick jag på promenaden.  Idag ute i ett vackert höst regn som spolar bort alla tvivel, clinic för nu har hösten  kommit för att stanna.  Det är vackert känns som moder natur städar upp, för att göra klart in för den vackra hösten. 

Tillsammans med alla steg idag blev det dikter i tanken. Tyvärr så var mobilen hemma så det blev ingenstans att lämna spår av tanken.

Nu mina vänner nu är hösten här.  Nu mina vänner  nu har jag för en gång skull förberett mig för hösten, inte över allt men i husvagnen. Förtältet är nerpackat och husvagnen är i iordningställd för att ha några dagar att i alla fall kunna skriva. Alla spår av olika aktiviteter är nerplockade,  virkningen hem plockad och ritblock lika så.

Nu är det bara jag och datorn som ska dit, boken ska nu beredas klart men inser att det behöver sorteras.  Här gäller det bara att jag ska bestämma mig för ett typsnitt, en form och veta vad det ska bli för sortering.  Som  strategi,  har jag tänkt att jag redan från början  ska strukturera och bestämma ordningen.  

Bok två är alltså något som kommer att bli. Det är så fantastiskt för jag har i och med den första boken “Jag föredrar att kalla mig impulsiv”  lärt mig att slutföra.  Från och med att den kom ut så vet jag liksom knepen med slut görandet. Det magiska är att det gäller bara att bestämma sig, vilket i sig är en svår grej för mig.  Ge mig inte två val utan presentera ett enda  alternativ, så mår jag och min kropp bra.

Min  bok Jag föredrar att kalla mig impulsiv går ännu att köpa på Denna länk.

Lev idag, just nu så  ska jag traska ut i regnet igen, för att ta mig till jobbet för att delta i möte. 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook