Föreningen Compassen…….

Föräldra helg på Hotell Fregatten i Compassens regi. För oss är det tredje året i rad och för mig är det fortfarande som medicin. Påfyllningar av AHA, check jaha men det är klart  att det är. Men även frustration i att det finns så många som vandrat på liknade vägar.  Men mest blir jag förundrad över hur fantastiskt kloka och kraftfulla människor är.  På något sätt flyttar det in storhet i stunden människor jag möter i sammanhanget blir vackra och vi nickar i samförstånd. Ingen som säger nä nu överdriver du allt, du har missuppfattat.

En sak som även bott i dagen är att det som är självklart för vissa barn i skolsammanhang det är sånt andra föräldrar  till ex  föräldrar till barn med olika tillgångar inom NPF ser som drömmar som nästan inte går att uppfylla.  Då kan det till ex handla om acceptans, förståelse och en sådan enkel sak som läxböcker som kommer hem från skolan så att även deras barn kan göra Läxan. Själv är jag motståndare till just läxor det tar sådan kraft från barn föräldrar ja hela familjen. Det eviga tjatandet som för vissa startar stora världskrig.

 

Tacksamhet idag är: Tack till att jag  och maken fick förmånen att vara i sammanhanget Compassen även detta år. Det ger kraft det ger energi. Så otroligt viktigt så fantastiskt viktigt för mig och jag tror att många med mig känner liknade.

Natt natt nu ska jag se till att sova hela natten.  En timma tillbaka i natt ja


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Föreningen Compassen…….”

  1. Profilbild för Aspiggan

    Nu blev jag nyfiken, vad är compassen för nåt? Det låter jättespännande och intressant.
    Känslan tt vara i ett sammanhang bland likasinnade och förstående människor är nog det mest energipåfyllande och glädjande som finns. Det låter som en underbar helg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook