Avslappningstips och hopp från tuva till tuva tankar

Idag vaknade jag till mulenhet, buy cialis helt grått på himlen, buy och tyvärr blåser det så skydda altanen emot regn är inte så bra kanske. Det får bli en innedag.  Nu började det att smattra på utsidan stora droppar och innan det värsta regnet så hann vår katt in. Nu sitter han på  altantrappan och tittar ut.

Jag brukar läsa en blogg som heter  Att bo i USA. Det är en tjej som kommer från Sverige som skriver den. Hon har bott där i många år och skriver om skillnader mellan våra länder..  Idag skrev hon om sjukförsäkringar och hennes valmöjligheter bland dom. Inser ju att jag som har ADHD hade haft svårare att få till det där med försäkring, till ett lågt pris. Fast jag försöker ta hand om mig.

Jag har ju rutiner på allt, men mina rutiner är ju så beroende på hur jag mår. Det där med sömn till exempel är ju inte det lättaste.  Men nu hade jag inte tänkt att skriva om mig och mina små otillgångar.  Nej, för jag hade tänkt mig att skriva hon Min amerikanska bloggerska som jag lär mig så mycket av.  Hon har lite samma tänk som jag i vissa delar har jag läst mig till. För jag tror ju lite på att livet tar ut sin rätt, Livet ser till att  bli på ett visst sätt när man varit i oförändringar allt för länge. Då sker det saker för att livet ska gå vidare. Detta är ju på gott och ont. Kanske är det ont i början men blir gott när man tagit sig igenom förändringen. Många människor är rädda för förändringar, Jag ser dom som utveckling. något positivt. Något som gör att vi rör oss framåt.  När man är rädd för förändringar så brukar ord sägas så som: Nej men så har vi ju alltid gjort, det där har vi prövat och det var inte bra.

Nu slank jag  från ämnet igen, Det är den där ofokuseringen som alltid bor i mig som tittar fram i mina texter. Det är den där ofokuseringen som gör att texten hoppar från tuva till tuva sorry men det är jag. Kanske är det även det ofokuserade i mig som gör att jag gillar förändring?   Jag gillar nyhetensbehag, gillar första gången känslor gillar strävan i att göra nytt. Igen ser jag att det blir många olika områden i inlägget kommer antagligen inte komma fram till det jag vill säga…… Åter till min Amerikanska bloggerska, sjukförsäkringar och hennes val.  Hon lever sunt äter ekologiskt och tar hand om sig kunde därför välja något i sin sjukförsäkring som gjorde att hon fick en billigare premie.  i samma inlägg tipsade hon om härliga filmer med avslappnande musik och fågelsång i.  Nu på morgonen har jag titta på en av dom och det gråa blev mindre grått.

Den känslan jag fick var så härligt mjuk och därför vill jag tipsa om filmerna och lugnet som kan infinna sig i stunden.

Här blir det avkoppling på högnivå Orden föds lite hur som till bakgrunden av dessa ljud.

Ha en fin dag och njut av att andas 🙂

husvagn-skene-016.jpg


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Avslappningstips och hopp från tuva till tuva tankar”

  1. Profilbild för Anne-Marie

    Vad roligt att jag kunde dela med mig av litet fin musik. Tycker de sprider så otroligt mycket fin energi. Kommer nog att lyssna ofta på dessa framöver.

  2. Profilbild för malixse

    Jag kommer definitivt lyssna mera på för det blev ro i kroppen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook