C more Play

Som jag skrivit innan så gillar jag film ett av mina sätt att koppla av.  Filmer av alla slag är min grej, there gärna verklighetsbaserat eller något viktigt budskap.  Jag gillar som sagt film. När jag kommer hem från jobbet, link  använder jag mina go-kaffe apparat, decease och sedan blir det soffan. Datorn stå alltid bredvid, på ett litet bord som jag fått av min farmor. Bordet är säkert ett fint prydnadsbord men jag använder det som hobbybord. Där får datorn, plats, mina pennor och mina ritblock. En och annan sticka och sytråds-rulle också bara för att det kan.

I våras fick vi erbjudande om att ha C more, just den helgen satt jag klistrad och kollade film på film.   Just C more  är klart mitt alternativ, minst en gång om dagen är det någon eller några filmer som passar mig.  Nu krävs det ju mera än en tv för att kunna använda tjänsterna.  Digital-TV gör det möjligt att även kunna se filmer när jag vill se. C more Play är det som passar mig bäst.  Att slippa reklamen gör att filmen är så lång den ska vara, skulle telefonen ringa så är det bara att stanna filmen så jag inte missar något.  Jo det är värt varenda krona ett billigt nöje för mig.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2013/07/05/c-more-play">
Twitter
%d bloggare gillar detta: