Söndagsmorgon.

idag får det bli ett litet husvagnsinlägg, see radion är på tyvärr så hörde jag inte att det var så högt innan jag satte mig till rätta i stolen. Nu sitter jag hör och irriterar mig på att volymen är för hög. Sånt är ju dumt, nurse för det är ju bara till att gå upp igen och sänka. Säger som Uggla var fan e mitt band? Fast jag får byta ut band till fjärrkontrollen då. Vad Fan är min fjärrkontroll. Svaret blir tyvärr finns ingen för det är en mera gammal hederlig motionsradio så jag måste resa på mig, ampoule och sänka radion.

Idag är det svärmorsbesök för oss, Svärmor fyller år idag. Så idag blir det en sväng till Götet. Tror jag ska passa på att ta med mig baddräkten skulle vara underbart att bada i det riktigt riktiga havet som för mig bara finns där nere. Fast egentligen är det ju för mig Lerkil, men Saltholmen kan duga eller näset i värsta fall. Ganglet funkar ju i och för sig med och Askim och jo det finns många fina badställen när jag tar mig tid att tänka efter. Det bästa badet är ute på Vrångö, förutom de stora krabbor som springer runt på botten.

Kan meddela att Bussfolket som fortfarande är kvar, säger mig att den man som blev avvisad från vår camping inte handlar om bussägandet i sig.  För de bussar som är kvar har samma campingregler som vi andra får för hålla oss till.  Antagligen var skäggmannen han som var undantaget som inte bekräftade i alla fall min fördom. Känns skönt att kunna mota bort en styggare tanka och inte hysa in  en hel grupp människor i onda tankar från mig. Så jag tar gladeligen bort de förutfattade meningar och uppfattningar jag innan haft.  En ljusblå himmel idag med, ser ut att bli en fin dag.  Nu ska jag ta med mig kaffet ut och se hur campingen vaknar till liv.

Lev idag just nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Söndagsmorgon.”

  1. Profilbild för Anne-Marie

    Har aldrig semestrat i husvagn men det måste vara härligt att kunna ta med sig sitt hem. Det var länge sedan jag badade i havet. Senast var nog på Hawaii när jag bodde där. Ha det gott!

  2. Profilbild för malixse

    Husvagn är grejen i alla fall för oss litet och var sak på sin plats, tror det hade passat dig du som är minimalist, Allt är så enkelt i en husvagn fast ett måste för mig är datorn, och snabb uppkoppling annars blir jag grinig. ha en fin dag där vid sidan av berget

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook