Kians och Dessans mamma är en duktig sångerska

Ibland har ju vi småbarnen här, tyvärr är de lite sjuka i helgen så jag ville inte att de skulle komma hit denna helgen.  Är lite rädd att jag skulle bli sjuk igen, så de får komma nästa helg istället. Dessan den lilla prinsessan som bara är tre år, brukar säga att hon kommer hit för att vi Älskar henne så mycket.  Barnens mamma är en kvinna jag beundrar på många sätt.   Hon är stark som få, ingen som sätter sig på henne i första taget och hon är en helt underbar mamma till sina barn.

Dessutom har hon en talang som få.  Det är till och med så att det är synd och skam att hon inte jobbar och tjänar pengar på sin talang.  Hon är en duktig sångerska. Musikalisk och har en otroligt vacker sångröst.  Kolla in klippet och bedöm själva.  Warwick avenue – Cover Cathrin Green

När människor är i sina tillgångar är livet skimrande vackert för mig.

Lev idag just nu, Imorgon är en helt annan dag som vi i dag påverkar genom våra val.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2014/02/02/kians-och-dessans-mamma-ar-en-duktig-sangerska">
Twitter
%d bloggare gillar detta: