Johanna Björk och fem små filmer.

jag tänker tipsa om Johanna Björks filmer. Hon skickade mig mejl om filmerna, pills är det något som  Johanna är bra på så är det att förklara.  när jag och hon  hade föreläsning ihop på Ågrenska så var hon så fantastiskt bra på det där med att göra tydligt. Hon lever som hon lär ut och ett samtal med Johanna är ett samtal där det inte flyttar in frågetecken i mig.

Kognitiva nedsättningar del ett i filmklippen.

Uppmärksamhetsstörning del två.

Exekutiva funktioner del tre.

Perception del fyra.

Slutligen den sista som är  den där saken som gör att vi gör.

Motivation del fem.

Utan motivation gör vi ingenting.  Inom idrotten säger man motivation slår klass.  det blir inga mål om du inte är motiverad att göra mål.  Du kan vara hur bra som helst men är du inte motiverad då blir det inte. Jag tänker också kvitto,  Vissa av oss behöver kvitton fort för att göra…. och kvittot tänker jag mig då att det är belöningen.

Lev idag just nu, igår är bland minnena och morgondagen är i framtiden. Framtiden det är just den vi påverkar just här och nu.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2015/04/23/johanna-bjork-och-fem-sma-filmer">
Twitter
%d bloggare gillar detta: