Är vi för tidigt ute?

Idag får det bli morgonskrivning.  Kaffet är bredvid mig och datorn i knät.  Sicken morgon 🙂 Helt tyst i huset, buy cialis Katten är ute på som morgonrunda och kollar in kvarteret. Maken och sonen sover, här sitter jag.  Idag ska jag och maken ta oss ut till vårt växthus, plantera våra små gurk och tomatplantor som i och för sig inte är så små längre. Självklart är det många plantor som vi sått så vi har att göra. Alla de där plantorna kommer säkerligen inte heller får plats inne i växthuset.   Förstår inte vad som hänt egentligen jag är inte någon trädgårdsmänniska, men har nog råkat bli en sådan till sist ändå.  Som om jag vuxit färdigt, för att nu utveckla de där små skillsen för att nu träda in i odlar tagen.

Chiliplantorna har vi ju odlat i flera år men de där andra, nops inte då. Men i år blev det till. Har till och med gjort små egna planteringar för lite rädisor, spenat och grönkål mm.  Jag  har vuxit till mig. För några år sedan  satte vi ett frö, nu skördar vi.  Det där lilla lilla fröet  som jag för några år sedan petade ner i jorden.  Det lilla frö som sedan utvecklades till ett stort chiliträd, som gav oss frukter utvecklade och gjorde så vi sådde nya fröer som idag har blivit något helt annat.

Fröer sår vi hela livet, som jag ser det.  En tanke kan vara ett frö som  om de hamnar i god jord kan utvecklas och bli något stort.

Ha en fin dag lev just nu, idag just nu, här och nu. Igår är inte längre här… Morgondagen den är i morgon startskottet för morgondagen är idag det är i nuet vi kan göra något åt…..

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://malix.se/2015/05/09/ar-vi-for-tidigt-ute">
Twitter
%d bloggare gillar detta: