Nej tack Cyrano tack och hej för mig.

Jo för några månader sedan visade jag sonhustrun den fina helt fantastiska restaurangen Cyrano i Vänersborg.  Jag och mina kolleger på Lindgården brukade äta där när vi hade lunch ihop på Onsdagarna som var mötesdagar.  Har även varit där med min make en gång. Sonen och även dottern har varit där.  Då till vår fulla belåtenhet.

Men nu i helgen berättar sonen och sonhustrun att Cyrano dit går de inte igen.  Du borde också låta bli Carina, sa dom.  De fortsatte berättelsen med att berätta om deras besök när de hade lilla dottern på ett och ett halv år med sig.  De ville beställa lite majs till henne då vi på besöket innan fått det till henne. Denna gången gick det inte att få majs.  Där till hade de beställt att dricka åt henne och ville ha sugrör. Tyvärr gick glaset dottern hade sönder.  Servitören blev arg, var grinig redan innan. Sonen sa att han gärna betalar för glaset. Till svar kom istället nej det behöver du inte, bara ni ger er av här ifrån.  Visst kan man ha dåliga dagar men nej, inte när man jobbar inom sådan service.  Är det så att familjen har barn med sig så borde de inse att saker kan gå sönder. Även att det blir lite söligt runt omkring.

Är det nu så att de inte vill ha familjer med småbarn på besök så borde dom skriva det på en skylt utanför.  Även berätta det för dom som kommer in om de har barn med sig.

Jo jag som talat så varmt om Cyrano och deras goda mat samt bra service. Jag tar tillbaka allt jag sagt.  Dit kommer jag inte gå igen. Inte om det ligger i VBG.  Har man restaurang och serverar mat på porslin så borde man inse att det ibland kan gå sönder.  Är det så att barnfamiljer endast är förvisade till Donken. Så är det inte i min värld. Tar man inte emot barnfamiljer så är det inte en restaurang för mig. Då finns det andra tänker jag.  Nej tack, nu är det slut rekommenderat av mig av just Cyrano i vbg. Fy skäms på er att bemöta era gäster så som min son och hans familj blev bemött. Det finns andra ställen som jag kan lägga mina pengar på.

Att gå ut och äta ska vara något lustfyllt. Jag som gäst ska känna mig välkommen. Utan gäster så blir det svårt att driva just restaurangrörelse.  Nu har Ni just förlorat minst fem gäster som tyckt ni vart ett bra alternativ. Vi hittar andra ställen där även småbarn är välkomna.

Lev idag just nu, igår är historia och morgondagen är där först i morgon. Just nu är det som gäller.  God kväll.

Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook