ADHD är bra

 

Jag gillar morgonen. Då kan allt hända. Min morgon går ju åt till att få iväg barnen till skolan. Kaffe ska drickas och jag skall vakna. Det var lättare för mig att vakna för mig innan jag började med Concerta. Då studsade jag upp ur sängen fixade kaffet och härjade runt. Dammsugaren var i gång innan jag och min familj hann vakna, mitt hus var rent och fint. Hela mitt kylskåp var fullt av allt kaviar tuber,  för en månads tid. Mina räkningar var betalda innan de kom. Bröd bakades,  tider glömdes, inget slut gjordes allt stod halvklart, tvätten var upp häng, struken, i vackra högar som aldrig kom in i garderoben. Skulle det vara så att de kom in i garderoben så låg dom i samma hög vilket gjordes till flera så högar som inte längre såg strukna ut.

Idag är så mycket annorlunda och jag vet inte om jag har vant mig ännu. Idag står dammsugaren och skrattar åt mig. Kylskåpet ligger en halv tom kaviar tub, min dotter påminner mig ständigt om att du måste köpa kaviar. Räkningarna blir betalda när det brinner i knutarna. Hår schampo är slut, strykning är inte ens uppsatt på min prioritets lista.

Vad beror detta på?

Är det så här mitt liv skall vara nu, kan det inte finnas ett mellan ting? Det är en lite för stor förändring för mig, för att jag skall finna mig harmonisk med det. Från militärisk ordning till ett kaotiskt kaos, varför kan inte jag ha ett mellan ting


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook