Jag

äter Concerta  tar den  kl 700  varje morgon.Denna tablett  gör att jag inte sover middag i flera timmar. 

Den gör även att jag kan koncentrera mig  och  organisera min  vardag. 

Men inte idag! Idag  har jag sovit,  sovit och sovit   och det  känns som om jag kan sova igen.   vaknade av att jag  var törstig  och   behövde en ny huvudvärkstablett. Mina barn frågade om jag kan köra dem till affären  för   godis köp, 

Men jag orkar inte.  Jag samlar kraft till att orka ta mig till sängen igen  för att sova.Det känns helt meningslöst att jag kämpade  med att ta på mig kläder idag   för  dem   ska jag ta av mig igen. natti natt  bloggen   Nu har jag samlat kraft till att  sova igen.

Publicerat den
Kategoriserat som Concerta

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.