Alla andra får

Tänk att alla andra har så mycket.  Alla andra får va ute hela nätterna.  Alla andra  får åka till stan. Alla andra får gå på fester  och göra precis  vad  dom vill.

Stakars mina barn, cialis det får inte göra någonting.  Vilken fruktansvärd mamma jag är….. Jag bestämmer att min lilla tjej skall komma hem  på kvällen, ask vissa dagar skall hon vara hemma.  De gånger hon sover över så  vill jag prata med föräldrarna. Då jag berättar för  föräldrarna att  jag inte vill att hon är ute sent på  kvällen och  att jag är rädd om min dotter. Vilken miss att ha  mig till mamma. Starkas mina  barn de får inte röka inte dricka sprit och  jag  tillåter inte att de tar hem kompisar som  är fulla.

Min son tycker att jag borde vara som andra föräldrar som låter barnen sitta hemma och dricka sprit, och om jag köper ut till honom  så  vet jag ju i alla fall vad han dricker!!!  Menar han!
HAHA HA  jo  jag skulle ju veta att han dricker de öl eller den sprit som jag  i så fall skulle köpt. Skulle inte ens komma på tanken att  ens tillåta att han  drack sprit  och  ännu mindre  köpa den till honom.  Jag älskar mina barn! Jag är rädda om mina barn och jag vill dem väl. Jag vill att de ska känna att jag bryr mig. Jag vill att dom ska  vet att de är mera värda  för mig än att de ska supa huvudet av sig  råka ut för olyckor eller  andra misstag. Dessutom så är det så i vårat av långa land att  det är  en lag som säger att:

1. den dag  man är  18 år så får man gå på krogen  och dricka öl.

2. när du är 20 så får du köpa sprit på systemet.

Jag  har inte ens  som mamma  laglig rätt att  bestämma  att mina barn får dricka sprit eller öl innan den ålder  enligt lag.  Vilket gör det ännu enklare för mig att  säga att  det är inte ens jag   som bestämmer det  utan det  bara är så  kloka människor innan mig  har tagit ett klokt beslut som hjälper oss föräldrar att  stå emot våra barn.

Att langa är kriminellt olagligt och  Jag bryter inte mot lagen medvetet .. Gör du?

Mina barn är  så mycket mera värda  än att ragla runt på samhället, supa bort sina  hjärn celler, hamna i bråk,  göra saker som de kansek inte skulle gjort utan öl och sprit………

De är värda så mycket mera  det borde alla  inse även de stakars satar som  tjänar  stora pengar på att köpa ut till minderåriga

Alla andra får  men inte mina barn…..

natt natt bloggen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: