Peppning Sökes!

En ny morgon. Huset är tyst, story alla sover  utan jag, stuff katten , sales datorn och  torktumlaren.  Vill jag få saker gjort så handlar det om  morgonen för mig.   Just nu är jag inne på andra koppen kaffe, fixat lite tvätt laddat och uppgraderat mitt Travian spel.

Idag gäller plugg åter igen har en begreppsdugga som  måste bli klar,  jag har inte kommit till hälften  än. kursen är krånglig och jag är lat.  den förra kursen tycket jag var svår idag ser jag  med facit i hand att den var lätt.  där var det mest att läsa boken  och förstå vad jag läste.  nu krånglar dom till det  med massa funktioner som jag innan jag  börjat känner klump i magen för. Har aldrig tyckt om dessa  funktioner.  Idag skall jag plocka fram lite matte böcker så ska jag se om jag får ordning på  uträkningarna   har inte kommit så långt än men känner att jag behöver  ha lite mera kolla på själva uträkningarna.

Upplever även i denna kurs  rädsla, vad har jag gett mig in på.  Har jag tagit mig vatten över huvudet?  Ena stunden tänker jag att jag fixade ju det så bra förra kursen, så varför skulle jag inte kunna göra det nu?

Där efter slår jag på mig själv och  tankar om att  Ha HA HAA!  Den förra, den var ju enkel, det är nu det börjar bli svårt. Min kära studie kamrat från förra kursen tyckte  frågorna på sista tentan  var svår men upplevde omtentan lättare.

Även jag kära kurs kamrat  gick in på omtentan och kollade era frågor som ni hade då.  Kände lättnad över att jag fixade  tenta tre med en gång för jag tyckte  att frågorna  på omtentan verkade vara svårare.   Kanske beror det på att jag  kopplat bort allt var  personlighets teorier  är just nu för att  mera  lära mig om  de standaliserade testerna.  Men jag hävdar ändå att omtentan var svårare  än  den vanliga tentan.

Jag blev glad över att du kära kurskamrat  kände att du hade koll på det och att du  upplevde det som att du klarat dig.   Det är en sådan  härlig känsla, när man är klar med tentan och man  nästa i ryggraden kan känna att dessa kapitel eller detta omräde kan jag nu lägga åt sidan.

Önskar att du  även var på denna kurs, för jag hade behövt din peppning.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: