Våren har kommit för att stanna :)

En rosa himmel och två koltrastar.  Min son  sitter vid köksbordet  och skriver upp vår tecken.  Min stora son satt vi köksborde och  filosoferade om att gå utan jacka, for sale i bara skjortan.  Mina barn är sommar barn, de till lika med mig letar  redan i januari efter vårtecken.

Så fort  julen är över drömmer vi om  grillkvällar, trädgårdsmöbler och  solen.  Kan  nämna att vi  redan planerat in våran första grillkväll.  Gästerna är redan inbjudna och  menyn skall nu planeras.  Nu är ju vi ganska traditionsbundna  så  majsen, köttet,  tomaterna och de andra grönsakerna som gör sig goda  på grillen,  Hallumium osten kommmer att vara där. Laxen, sparrisen och  svamparna.Men i år skall även en ny tradition  läggas till. Den grillade  kanelbullen  med vispad grädde.  Nu är det vår.  Våren har nu kommit. Ljuset har tagit  hit våren.  Våren har väck alla fåglar och  blommor till liv.  Känslorna  säger mig att det är vår. Äntligen kan vi lämna den  kalla mörka tiden bakom oss.

Livet börjar nu att återvända till  oss.

Förkylningarna  visar sig vara vårtecken….

Nu börjar det  igen 🙂

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.