PÅSKAFTON……

Påskafton  solen skiner från en blå himmel idag är det  klänning som  gäller.  Idag är det jobb som gäller, drug diagnosis   men  ska  smita hem på rasten  och äta  på altanen och grillat  för första gången i vår. Härligt  underbart och ljuvligt.  Snacka om att jag skrev ett kort inlägg nu  kära broder! Behövde du sökfunktionen för även detta??  Till och med min  make  orkar läsa detta.

GLAD PÃ…SK TILL ER ALLA ….

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

  1. Japp, det gjorde jag. Ska ni grilla??? jaja, vi ska nog ta fram grillen imorn, idag blir det Sill och annat som jag har börjat äta på senare år… Glad Påsk på dig syster med familj

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.