En helt underbar kvinna….

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY  

Man blir förundrad av hennes röst, stuff    vilken härlig människa.  Hon kom in stövlandes på scenen, site   jag trodde det var ett skämt när jag såg klippet.  Det säger mig att jag är ganska ytlig. Nu så här i efterhand skäms jag, för mina tankar som jag tänkte innan hon började sjunga.  Vilken kvinna, vilket mod och vilken röst.  Denna lilla snutt av  verkligheten, säger mig även att drömmar är till för att förverkligas.

Inte glömmas,  inte gömmas undan. Drömmar  har vi  av någon anledning, mina innersta drömmar finns där för de säger mig något om mig,  om vad jag skall gör i mitt liv.

Mina tankar  om varför  jag lever i denna världen blev sanna i detta ögonblick.

Det handlar om att vi alla har något att tillföra.  Vi är här för att visa vilka underbara unika varelser vi är.

Det jag är bra på, det är det jag ska visa omvärlden, inte förminska det eller  rycka på axlarna över mina tillgångar som jag har inom mig.

Jag är unik, du är unik dina gåvor och förmågor,  är det som du ska glänsa i  det är ditt ljus och det är det som din omvärld behöver.

Vissa tror på gud jag tror vi alla är  gudar. Vi är alla gudomliga.

När någon säger ; vem tror du   att du  är,  som om det skulle vara något……..

Snälla stanna då upp  le ditt vackraste leende och  säg  mmm jag är någon jag är mig  och jag är  precis så fantastisk och underbar som jag kan vara…  visa dina förmågor prova  sträck på dig och  njut av att vara du ………


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook