Nu har inte jag snurrat till det…..

Varför blir allt så snurrigt när  det är  runt mig.  Vad är det som gör att  då  det inte  är något som jag  är inne  och rör i, remedy   utan endast vidarebefordrar , nurse   Jag  bestämmer inget  utan har  bara lite tider att dela ut till andra människor,  så snurrar det till sig???

Jag har  alltid haft  känslan av att  det snurrar runt mig, att jag har en  del i det snurriga.   Att det är jag som håller  i trådarna  och  inte kan reda ut trådarna. Men denna gång,  har jag inte med det att göra.   Denna gången tog jag tre tider,   ringde till dem jag skulle ringa,   fick en tid som passade.  Ringde till den personen  och  berättade vilken tid som var den tid,  som  passade till dem jag ringt.

Senare kommer  ett samtal,  nu  måste det ändras.  Jag  gör då det jag ska,   fixar med att ändra tiden.  Mailar  och trixar.   Då  jag inte  får  riktigt klart,  så  väntar jag med att ringa  den, som  ville ändra tiden.   Men  då kommer  ett nytt samtal igen,  den som ville ändra tiden,  ändrar igen tillbaka till den gamla tiden som jag just ringt och ändrat.

Sånt här händer bara mig!!!! Ja där kom den tanken!

Men  hur blir det så snurrigt?  Hur  gör jag för att det  snurrar så? Vad har jag  inte gjort,  för att  undvika detta?    Det  här  känns  mera snurrigt,  än  vad jag  brukar snurra till saker.

Hjälp!  Hur ska jag  få saker  att hamna på rätt plats?

FAN…….Jag har nog med mina egna snurranden, jag behöver ha människor omkring mig  som inte snurrar så.

Näpp, nu ska jag sluta  bli irriterad och snurrig  det hjälper mig inte.  Det är bara att acceptera att  detta  är lite snurrigt och att jag inte hinner med i mina tankar just nu…….

Lev nu  just nu.  Så snurrar det mindre 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nu har inte jag snurrat till det…..”

  1. Profilbild för Maken
    Maken

    De blåser tokmycke ute =) -18 tror ja de e oxå

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook