Kategorier
Uncategorized

Energikällaren borde varit en affär tycker jag …….

mulet och lite grått ute. Känns trist, diagnosis   till och  trist på insidan av mig. Jag känner mig lite grå tråkig och  olustig. Vart är all min energi ?   Jag  känner  riktigt att jag behöver batteri påfyllning,  tanka energi  synd att man inte kan tanka det på nätet eller kan man det?

Jag vill tanka  energi och mågott godis. Det godiset som tar bort  illa sinnade  inte nyttiga tankar, dessutom  lite  extra självkännsla.   Det skulle finnas en sådan affär  som  man kunde gå till.

Hej,  jo  jag skulle vilja ha en liter  energi  och  inspirations källa,  lite självkänsla   och   en lite sova gott.  

Idag har vi utförsäljnng på livslust ocu kreaktivitets tankar.  

En sådan affär   skulle jag handla i   om det fanns härligt det skulle vara.  Nej  jag e lite nere idag  så  jag  ska  springa  ner till energikällaren  och  handla  lite   liv och energi 🙂

Tänk   det  kanske   finns  i framtiden.   nu är framtid   för mig   när jag var liten hade vi tv spel  där man kunde spela tennis ;9  det var  väldigt simpelt.  Idag  har vi datorer.  Det kallar jag utveckling  av inveckling…..

Lev idag  och  håll hårt i din energi,  Vi  kanske  är  flera  idag  som behöver på fyllning,  energn liksom rinner ur en ibland. idag är en sådan dag för mig,   en sådan  där jag  helst skulle  krypa under täcket  och  inte   vakna idag.     nu vet  jag vad det  är  …   Jag har   inser jag nu  glömt min tablett  idag….;(

lev nu   sen är    inte nu   senare  är  alltid  senare

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 svar på ”Energikällaren borde varit en affär tycker jag …….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.