VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG?

idag ska min gamla syster få ett helt inlägg av mig.  Det är så att min gamla lilla syster har passerat  ett gyllene åldersstreck i dag.  Trevlighetsåldern  skall idag ha infunnit sig i henne.  Trevlighetsåldern träderfram vid 40.  Min gamla lillasysters ålder gör  mig äldre.  Jag har tränat i fyra år på denna ålder.

Vad är det för dag idag….

är det en vanlig dag?

Nej, pill det är ingen vanlig dag, idag är min systers  födelsedag.

Hurra hurra hurraaaaaa!

Grattis kära syster.

Välkommen in  i trevlighetsåldern.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: