Kategorier
Uncategorized

Sommarlov…….

ännu en dag  i sommar, pills  ännu än varm dag  då barnen i skolan, patient drömmer sig bort från salen.   Jag har en  förhoppning om att skolavslutningen kommer att vara fin, ask och att sommarlovets dagar kommer att vara lika fina  som det  har varit dessa dagar.Till och med jag som inte går i skolan  längtar till sommar lovet,  jag längtar till morgonen då alla sover, den ljumna luften utomhus, kaffe tystnaden daggen i gräset.   Vi behöver verkligen ett sommarlov nu,  vi behöver ledigheten.  Bara  några dagar kvar, ju närmare  vi  ju mera vill jag vara där  dagen efter  skolavslutning inte en tanke på läxor, lappar  hit  lappar dit. snart är vi där…….

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.