Kategorier
Uncategorized

Mina ögon gör mig rädd……

bättre sent ‘än aldrig är mitt motto eller  vill inte att det ska vara det.  Tyvärr lyckas det nästan varje gång att bli  sent än aldrig. ringde ögonmotagning och ska idag  tyvärr vara lika modig jag var sist nu ångrar jag att jag ringde.  Jag gillar inte  doktorer eller  det är inget fel på dom utan det som gör med mig  där i  gillar inte jag.  mitt andra öga krånglar nu på samma sätt som det första.   så det lär bli droppar i båda ögonen nu kanske.   då blir jag hel blind:(  lär inte kunna skriva så mycket,  Undra hur det ska gå med bilkörning,  vad ska jag göra  på dagarna om jag inte ser.   hur ska jag skriva ner mina tankar då?Jag är rädd, skräckslagen!Hjälp!!lev  idag,  imorgon kanske  du inte ser.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.