Nu är jag på väg

I går satt jag hela dagen och skrev. Alla arken la jag sen som pdf fil. Jag har en kommit halv vägs till mitt mål. Min bok börjar ta form. Formen av mitt skapande. Jag har lyckats med något som bara varit en otydlig dröm innan. Alla fantasier om skrivande har nu börjat bli en verklighet. Även om det långt ifrån är klart så nu är jag på väg.

Genom att skriva det här gör möjligheten det möjligt att jag för en gång skull kommer att slutföra. Jag slutföra, order det har inte funnits på min karta innan men det känns som om jag just nu uppfunnit kartan. Jag vet liksom hur man ska nå fram till slutet. Samtidigt är jag lite rädd, recipe när det är slut vad ska jag då göra?

Var ska jag då lägga all min energi.

Det är ju inte så att jag har den ekonomiska möjligheten till att bara skriva böcker.

Hur som helst nu är jag på våg, i gång, eller i alla fall jag håller på att uppfylla en gammal dröm.

©µ malix

08:18:35

09-07-12

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.