regnet det bara öser

en lång och ganska tråkig dag eller tråkig vill jag inte säga för det har mera varit en behaglig dag där jag fått gjort lite grann, for sale jag är nöjd med min dag.  Jag har mest suttit och skrivit, seek dessutom tog vi en sväng till våga hata torp tyvärr så hade många andra samma tanke.  Det var mycket folk.  Men nu har jag laddat upp mitt skafferi med massor av te igen.  jag kan riktigt skämma bort mig med massor av koppar te.Te är mysdrycken här hemma.  En full kanna med te på kvällen eller när som helst faktiskt är vad jag begär, nu gillar inte jag en massa olika smaker på mitt te utan vanligt enkelt earl grey är det som gäller, rykande nybryggt te med lite mjölk i.  Det är min sons och min favorit dryck.natt natt sent ska sova och vakna tidigt till kaffebryggarens pysande …..

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: