herrgårdgul färg en ny hår trend

ett inlägg av mig som är trött…..   vi har ju bestämt oss här hemma för att måla hus och altan och vår carport.  Jag gillar att göra saker hellst ska det bli klart innan jag börjat. Börjar jag så vill jag vara klar snabbt men  trotts detta har jag en petighetsgen som säger mig  gör inte om utan gör rätt. Jag är lat, purchase så inte arbetar jag i onödan.  Min adhd i mig kan inte  säga nej nu  slutar du nu gör du i morgon utan jag ska bara…. blir det dessutom är jag envis.  Målade carporten på dagen idag. inne i och utan på.  sen vida halv fyra tvingade vi iväg ungarna till pizzerian för att köpa pissa till oss.  Efter maten bestämde vi att nu gör vi inte mer i dag.  HMMMMM HEHEHE ett stor skämt sånt funkar inte för mig . Jag får dåndamp vill inte  sitta inne  och veta att det på utsidan  ropar gör klar mig  måla nu så blir det mindre imorgon.  Jag gick ut målade altanräcket, rx blev tvungen att gå in för att inte myggen skulle äta upp mig.  Har duschat presic men till min stora besvikelse så  är jag nu  herrgårds gul i håret den vattenlösliga färgen gick inte bort i duschen. vågar itne ens tänka på hur ont det kommer att gör  i morgon då jag ska borsta håret.  Mina långa rosa färgade naglar är nu ett minne blott, min kropp värker, och är uttröttad. Min make kommer att  ge mig spydiga kommentarer om att ha sa till mig flera gånger att sluta.  Men jag skulle ju bara………Lev nu just nu  så behöver du inte jag ska bara då  blir inte husmålning så stort och stressande som det är för mig… just nu …. när jag lever i då huset är färdig målat …..

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.