Hur ska jag någonsin kunna lära mig WordPress på riktigt?

Hur ska jag någonsin kunna lära mig WordPress på riktigt?
Har ju ganska länge nu haft blog på wordpress, men utan resultat i kunskaper. Jag har ju inte kunskaper i data språk eller ork tid lust att läsa mig till saker. Så jag kör det som bjuds i de färdiga paketen. Men skulle vilja utveckla mina kunskaper och gör min blogg mera personlig kanske lägga till en bild i huvudrubriken, där har jag begränsade kunskaper och begränsade möjligheter i att våga göra något nytt. Prova mig fram har jag gjort men inte tillräckligt för jag får inga resultat, dessutom gör jag säkerligen samma sak hela tiden. Precis som när datorn inte funkar då jag trycket på samma knapp gång på gång,€¦€¦€¦.

 

 

©µ malix

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

  1. Hejsan, nu hittade jag även till dig:)

    Du jag har fått några bra länktips att läsa om WP, kanske något jag ska skicka vidare sen till dig.

    Är det så att du skaffat eget domän och använder WP som verktyg?

    Ps. Du skrivet mycket bra och tänkvärda texter.

    Kram

  2. japp jag har ett webbhotell som jag använder mig ut av har tänkt att göra en hemsidan och koppla mina bloggar till den med men här handlar det om att få foten ur ändan och verkligen gå till verket istället för att bara tänka tanken, men snart så kommer hösten på riktigt och huset klart då ska jag lägga mera tid på detta.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.