Idag målade jag nästan klart allt som jag skulle måla en sista strykning i morgon

 

sen kan jag andas ut. Leva som vanligt igen, inte springa runt med massa målafärgskläder som jag känner mig smutsig i. det ska blir skönt det ska bli underbart att gå runt med vanliga kläder utan att jag behöver byta om ifall jag får för mig att måla nått. Här bor det massor av tacksamheter i denna text och denna period. Tack för att jag har stått ut, tack för att jag äntligen är klar tack för att jag slutförde och att det inte blev halvfärdigt.

©µ malix

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.