Jag kom i tid

Kvart i nio idag kom jag på att det var ett besök hos min dotters skolläkare. Japp det vill till att ha koll.  Jag som just strukturerat upp hela mitt liv i en kalender som  räcker fram till nästa årsskifte. Leva nu just nu. Ja det säger allt. Ta en dag i taget. 
I alla fall hann jag för något gjorde att även läkaren var sen. Så jag kom i tid. Mötet var bra, order och nu väntar vi på att remissen skall skickas till Gbg. Vilken tur att denna läkare tog oss på allvar, mind vilken tur att jag är en sådan mamma som inte ger upp.

Nu kanske äntligen det händer något. På tal om det så är det i dag som förlaget har min bok. Idag kommer den till deras postlåda, cialis mitt brev vet var deras postlåda bor. Nu är det bara en väntan. Jag som har så svårt för att tycka om att vänta.  Jag får vänta.

Idag skall jag även hinna med att jobba lite, ända tills imorgon men jag slutar ju redan vid 11 så det funkar. Känner mig stressad hela tiden, som om jag i varje sekund missar något. 

Jag inser att jag vet vad det är jag missar jag vet bara inte hur jag ska hitta tillbaka till det hjulspåren som är det rätta.  Jag missar mig själv, på något sätt orkar jag inte med att hinna tänka. Det snurrar lite för fort och hur jag än gör så ökas hastigheten jag hittar inte en lägre växel.  Inser att det är jag som måste lägga in en lägre växel, inser att jag nog mest är orolig för föreläsningen som jag skall göra på onsdag. Hjälp vad har jag gjort? Vad är det jag gett mig in på. Det får bli som det blir, vem kan mig bättre än jag? Jag ska bjuda på mig själv hur svårt kan det vara??

Technorati-taggar: ,,,

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook