Oroliga tankar som skapar lite oro…….

I dag  ska det bära av till Gbg, site i morgon är dagen då vi ska prata om ADHD. Hjälp hur ska det gå? Hjälp!!!! Min kompis som skulle vara med har fått hoppa av för hon har lite mycket runt sig just. Hennes avhopp, stuff gjorde mig lite off… Herre gud vad händer nu. Hur ska det nu gå blir det mera minuter som jag ska fylla och blir det hur blir det nu€¦€¦€¦

Det blir inte alltid som man planerar, pharmacy tryggheten i morgon är inte lika trygg.  Först i och för sig fick jag veta det för flera veckor sen att den ena kvinnan som  liksom är är med och fixar dessa möten inte kommer att vara där  nu har jag vant mig vid den tanken.  Men min kompis som skulle varit med var lite av min trygghet, den andra kvinnan som  även hon skall vara med känner jag inte, har inte träffat henne. Känner lite att det är  lite lösa trådar€¦.. 

Technorati-taggar: ,

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.