Ett sent inlägg

Ett sent inlägg, purchase borde sova men all stress på jobbet har gjort att jag inte är trött.  Tankar, there tankar och åter tankar hann jag med allt hur mycket har jag missat i dag. Inser att spiralen inte får bli en vana utan istället för att stressa måste jag ta en sak i taget.  Det är sådant som är lite svårt när man jobbar med människor vill ju hinna.  Trotts all stress så känner jag även och trotts med mera att jag verkligen har gjort ett bra jobb. För jag gjorde verkligen mitt bästa, story Det som jag glömt eller missat har jag i så fall missat för att jag inte hunnit. Kvällsmackan fick ätas på stående fot inte bra sådant fixar inte jag längre det blir så snurrigt…..

Natt natt ska vila tankarna en stund

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.