Frölunda! Frölunda

Idag är det en Frölunda dag, for sale bilens hjul snurrar till GBG.  Jag hade tänkt att lägga lite böcker där men får inte tag i de människor som ska ha böckerna så det får sedan bli en resa till gbg endast i ett bokärende. Lite kul det med. Göteborg kan man ju inte få förmycket av så det e oki.

Jag har ännu inte fått hålla i min bok men vid tre tiden kommer jag att hämta mitt paket med böcker. En högtidsstund för mig en högtidlig stund där jag äntligen nått mitt mål.  Livet är fantastiskt och ibland helt underbart.

Vinner dessutom Frölunda  matchen är dagen komplett fast det är den ändå……

Publicerat den
Kategoriserat som Malix Märkt

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.