Företagesnamnet behöver lite bokstäver HAHAHaaa

har idag fått bakläxa på mitt företagsnamn, drug de vill ha några andra bokstäver till det.  Det tycket jag är lite komiskt. Som om inte mina egna bokstäver skulle räcka till det behövs några extra, no rx  vissa får man gratis andra behöver man lägga till.

Ska klura lite på hur det ska bli till på namnet. Ser ljust på framtiden böcker säljs hela tiden den andra upplagan snart klar, men även den minskar i antalet böcker.  Det här är nog det mest spännande jag har gjort. En kittlande känsla i magen hela tiden.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.