Kategorier
Malix

Handisam NSPH

Förändringar på G

Vill slå på trumma för denna satsning, no rx känns som om det kommer att bli förändringar, store att vi nu äntligen är på gång även i Sverige.

Den 1 oktober presenterade Handisam ett rikstäckande program för att öka kunskapen och förändra attityder till personer med psykisk sjukdom och psykisk funktionsnedsättning. Programmet är framtaget i nära samarbete med patient-, brukar- och anhörigorganisationerna inom NSPH-nätverket.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.