Kategorier
Malix

Sova jobb, sova hemma…………..

Sova jobb, discount sova hemma…………..

natten sovit hemma, healing misstänker att jag sover mera avkopplat och tungt. För det är så mycket svårare att  bli pigg på morgonen här hemma. När jag sover på jobbet är det som om jag vaknar med en gång. Hemma sovande tar tid att vakna. Idag ska vi iväg redan nu på morgonen. Om en halvtimma bär det av, Hjälp jag sitter ännu i morgonrocken med kaffet halvdrucket.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.