meditation

vaknade tidigt idag då var det tyst i huset. Idag ska min dotter på en astmatest, generic När hon spelar handboll får hon svårt att andas. Så idag skall det kollas upp. Själv hade jag velat ha en dag här hemma. Varje dag blir det något som skall fixas, imorgon kommer inte heller vara en dag hemma. Då ska jag till Göteborg. Därefter jobbar jag igen. Hur mycket leva nu var det i det? Inget, inget alls, just nu sitter jag här. Just nu är kaffe bredvid mig. Jag  och kaffet, dottern har vaknat spelar lite musik, ännu är jag hemma. Har börjat meditera igen, denna gång var det inte svårt. Har ju kunskapen hur jag ska göra, meditation är som att cykla. har man en gång lärt sig det, då kan man det. Nu mediterar inte jag som andra kanske. För jag har ju inte förmågan att inte tänka, men jag låter mina tankar finnas där koncentrerar mig på andningen och rensar ut ovidkommande saker. Vilar mig i tanken på just nu.

Lev nu just nu ska jag fixa lite hemma, och prova på min bareminerals.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.