Kategorier
Barn Malix självkänsla

Backgammon

Tänker skriva lite idag, discount har redan druckit två koppar kaffe. kollat in lite morgon tv, familjen sover ännu. Utanför mitt fönster visar det sig bli en solig och fin dag.  I förrgår hittade jag tillbaka till en ny gammal trevlighetssysselsättning igen säkerligen är det tio år sen jag spelade det sist och lite ringrostighet behöver slipas av.

Backgammon är spelet. Nu kan även min son spela det.  En grekisk kille lärde mig det då jag hade mitt gatukök på Rymdtorget. Grejen med Backgammon är att har man väl börjat spela det så är det svårt att sluta spela. Tyvärr vann min son lite mera än mig fast det är klart vissa drag var ju drag som jag visade honom så jag spelade emot mig själv ibland.

Idag ska jag njuta av att andas och eventuellt vinna lite 🙂 .

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.