svårt att sova…..

att vakna tidigt. Eller bara sova halvt. Är något jag erfarit ett tag nu. I natt har det till och med varit omöjligt att sova. Har vaknat av att jag somnat till,  Konstigt,  är jätte trött men så fort jag lägger mig blir jag klarvaken. Innan jag skulle sova igår så satt jag i sängen och ritade. Under natten har jag haft så många bilder i mitt huvud. Ritat i tankarna, klockan fyra orkade jag inte längre utan gick upp tvättade mina penslar, kokade te, nu sitter jag här igen. Misstänker att jag kommer att vara trött idag. Idag ska jag även jobba, ta hand om en vikarie, bra start känner jag.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix Märkt ,

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

  1. jaha man är verkligen inte ensam om att inte kunna sova. Tankarna snurrar o snurrar, andra natten i rad o värre är det inatt har sovit ca en timma tror jag. Ska börja jobba snart men kan nog inte gå kommer va as trött o lätt retad! Fa*

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.