funderar och kommer inte fram till några svar…..

spela spel på datorn funkar inte om jag inte kan sova, hospital blir inte tröttare.  En stor kopp rött te med honung i funkar inte heller. Fast ögonlocken är trött, ampoule kroppen nästan skriker efter sömn. så blir jag vaken. Har en bok som ligger på mitt sovrumsbord. Bördan tror jag den heter,  där säger författaren att min sömnlöshet är för att jag skall kunna meditera sömnlösheten kommer till mig för att jag behöver meditation. Jag önskar jag kunde ta till mig dessa meningar och känna att det var så. stället blir jag frustrerad och får lite panik, vill inte vara beroende av tabletter, för att sova. Så inatt blir det en natt i vakenhet.  Vakenhetsnatt ska jag träna mig på att inte bli frustrerad över min sömnlöshet…..

Ibland är livet sådant ibland kan man inte sova………….

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.