Cykeltur idag

solen skiner, illness ute vid köksfönstret visar mätaren på 15. I trädgården är det grönt. Idag blir det en längre cykeltur i solen.  Kanske får vi med oss några av barnen ut, sick lär få locka med fika korg i så fall. Minst två mil skall det cyklas idag, physician gärna tre men då är det överkurs.  Skall även idag hinna med att deklarera hur det nu ska gå till.  Idag är det “jag gör det sen” i samband med deklarationssammanhang. Imorgon är det för sent och så illa ska det inte bli.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.