Papperssortering

Att lära mig sortera papper och slänga oviktigheter. I går tränade jag febrilt- i att slänga och sortera mina pappers högar.  Det var riktigt skönt att jag kunde fråga min make, try om papper som jag inte visste vad eller var jag skulle spara eller slänga.

Nästan som ta sina första stapplande steg.
En liten hög med papper tog jag till mig på bordet, purchase gick igenom, healing la i olika högar, därefter sattes in i pärm eller mapp.  Sorteringen gick bra, fast ännu vet jag ju inte hur själva strukturen är,  det blir ju gärna lite plottrigt när jag håller på.

Försöker att hålla mig till en pärm, och  en sak. Men i min värld är det svårt att dra en gräns, för mig är det pappershögar, som behöver pärm. I  Andras världar är det  försäkringar för sig, kvitton för sig, barnpapper i en hög med mera med mera.

För mig är det som att gå i första klass, skulle behöva tydliga skriftliga instruktioner, gärna en lärare som står bredvid mig och berättar för mig hur jag ska tänka.

Men jag är på gång, flera timmar igår samlade och sorterade jag alla papper, resulterade i  en pärm och två mappar, som nu står fint i bokhyllan med förklaringar på  pärm ryggen.

Tänka sig, snart kanske jag till och med skulle kunna ta hand om viktiga papper, till och med veta var viktigheterna ligger, var jag ska leta, och vems de är. Kanske till och med hittar viktigheterna samma dag som jag behöver dem.

För mig är det fantastiskt!

Sträcker på mig, känner mig riktigt stolt över mina förmågor att i alla fall prova lite. Lite här, handlar om idag med,  misstänker jag…

Lev i dag

idag skiner solen……….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook