Kategorier
Malix

Svårt att sova

Har sovit mera än igår. Även om det inte är som det brukar.  Gillar inte iden med att vakna redan klockan 3 på morgonen.  Sen ligga kvar i sängen tre timmar där rastlösheten liksom flyttar in och riktigt härbergerar hela mig. Det tar så lång tid innan rastlösheten flyttar ut sen.

Pratade med min läkare om det, click denne mans kloka ord blev (ironiskt tänkt)  men det handlar ju om att du inte ska ligga och tänka på natten, help då ska du sova. 🙂 JO, det är faktiskt så att även jag  vet om att jag ska sova på natten. Hade det varit så att jag nu inte  hade några problem med det så hade jag ju inte behövt anlita min läkare. inte heller hade jag behövt sömntabletter, som ändå inte hjälper. Utan då hade jag sovit, och tänka sig då hade jag inte haft några problem med just sömnen.

Nja, inte illa menat han hjälper mig på flera sätt denne läkare är den som skriver ut mina Concerta vilket är något som jag inte skulle vilja vara utan.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.